Urven

I går våknet JT ca 04.00. Tenkte egentlig ikke noe over det, da dette er vanlig i vårt hus. Men forsto etterhvert at det var noe som lå bak. Gutten var ikke noe positiv over dagsplanen. Vi hadde planlagt å starte i gymsalen for å prøve å ha noe positivt som kunne gjøre lysten på skolen litt større.

Det var vår plan A. Men den gikk i vasken ganske fort. Gutten gråt og var ikke med på notene. Siden han har ørebetennelse enda ga vi han paracet og planla en plan B. Plan B var å ta sparkesykkelen å komme seg ut en tur. 20 minutt etter han fikk paracet kom han dansende inn i stua.

Vi gikk en tur og dro innom butikken. Det var det han klarte. Vi måtte nesten dra han på sparkesykkelen hjem. Ikke noe form i hele tatt. Da hadde han brukt opp sitt overskudd. Så det bar rett hjem. Gutten sovnet av halv to, klam og uvel.

I går kveld var det en febergutt i hus. Litt merkelig med tanke på at vi har begynt å behandle ørebetennelsen. Så i dag har han fått seg en sykedag her hjemme. Det trengte han. Han virker glad for at han skal få ta det med ro.  Er ikke greit når man ikke kan si i fra om hvor man har vondt eller hvor ille det er.

Vi fikk beskjed fra autisme-teamet at vi var nødt til å ha en plan A og B, og i verste tilfelle en plan C. For JT har mange somatiske plager. Helseproblemene er ofte og det plager gutten. Så plan C ble tatt i bruk i går og det var å la han få ro. Slik er det bare. Sikkert godt å få forståelse og få lov å være i ro når han er så slapp.

I morgen er det ansvarsgruppemøte så det blir en kort dag for JT. Vi må få tatt tak i forskjellige ting rundt gutten så det er greit. Så får vi håpe at det går oppover for JT nå og at han blir kvitt ørebetennelsen snart. Han virker mere opplagt i dag hvertfall så det lover godt.

Ha en fin dag

#autismesykdom

2 kommentarer

Oppoveriegettempo

05.09.2017 kl.11:18

Ja av og til treng ein eit alfabet nesten av planar og når ein er godt gorberedt går det ofte bra :-) lykke til med morgondagens møte :-)

autismemamma24seven

05.09.2017 kl.11:36

Oppoveriegettempo: ja sånn er det bare. Viktig å ta hensyn. Har jeg hatt ørebetennelse har jeg nok vært hjemme å tatt noen sykedager jeg også. Ha en flott dag :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits