Buksa datt

Så nå er vi vel hjemme. To dagers reise kjennes på kroppen. Godt at det er søndag og fridag. På fredag ble det to fly, så var vi på Værnes. JT var ikke så blid på den første flyturen. Vet ikke hvorfor, men var utilpass og sur. Heldigvis gikk det bedre fra Oslo. Landet sent, ca 23.00.

Den kloke mora, meg, hadde pakket alt vi trengte i en av tre kofferter. Medisinene til JT, toalettmappene og klærne. Gjett hvilken koffert som ikke kom seg til Værnes. Jepp, det var den ja. Så vi måtte dra til søsteren min og kjæresten uten både tannbørster og medisiner.

Tenkte med meg selv at dette blir en forferdelig natt. For JT uten medisiner kan bety søvnløse netter. I tillegg var det et fremmed hus som gutten aldri hadde satt sin fot i. Han er jo veldig skeptisk til akkurat det. Da blir han så nervøs at han kan ule og gråte på timesvis. Så jeg sendte en melding om omstendighetene for å advare de.

Men da gutten så tanta si som kom i mot oss, virket han glad. Vi gikk mot leiligheten og JT fulgte etter. Da vi kom inn, sto onkelen hans å smilte fra øre til øre. Jeg var enda spent på om JT skulle bli nervøs av at det var en ny plass vi skulle inn. Men han siktet seg inn på sofaen med en gang vi kom inn.

Så falt buksa av. Dette er noe JT bare gjør to plasser og det er de to plassene han føler seg trygg og hjemme. Hjemme her og til bestemor. Dette gjør han før han har nådd gangen nesten og det er et trygghetstegn. Når gutten bare vil gå i undertøyet, da trives han og føler seg hjemme. Så vi måtte jo le, for det hadde vi ikke trodd. Der var det greit å være :-)

Sovnet litt sent pga at det ikke ble medisin på kvelden, men sovnet tungt etterhvert. Sov seg gjennom hele natten og vi måtte faktisk vekke han for å komme oss i kjøringa på formiddagen. Fikk hentet den savnede kofferten på Værnes og kom oss hjem i går kveld. Kattene har kommet seg hjem også, så nå mangler vi bare sønnen min som er på vift i helgen hos en kompis. Her er det regn og vind, men bestandig godt å komme hjem.

Buss, fly, bil og ferje. Knekkebrød og bamser er med uansett :-)

Ha en fin søndag

 

2 kommentarer

oppoveriegettempo

13.08.2017 kl.12:28

Ja, er det ikkje rart? Dei gongane ein trur kan komme utfordringar så går det ofte bra :-). Flott innlegg, som vanleg 😂 Velkommen heim til Noreg :-) ha ein super dag :-)

autismemamma24seven

13.08.2017 kl.13:47

oppoveriegettempo: jo det er jo sånn ofte. De lærer seg å hente seg inn etter hvert når de ser at det ikke er så skummelt som de trodde. Tusen takk :-) Ha en fin søndag

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits