Naboen hjemme kom med leverpostei og kaviar

Hehe jo det er sant. Snille naboer vi har ♡. Vi ble fri og det betyr krise. Kaviar kan vi være uten, men leverpostei...å nei du. Har vært fri en hel uke og gutten gir seg ikke, spør gang på gang etter knekkebrød med leverpostei. Spiser jo annet pålegg, men INGENTING slår den gode leverposteien.

Så når vi fikk høre at naboene våre hjemme skulle til Mallorca, måtte vi spørre om de kunne ta med seg litt til gutten. Det gjorde de og i går besto dagen av knekkebrød med leverpostei igjen :-) Vi møtte de og barna på akvariumet og var der sammen i går. Kjempetrivelig.

Morsomt å se på alle fiskesortene som var der. JT syntes det var fasinerende med de store tankene med både hai, tunfisk, glassmaneter og sjøstjerner. Satte oss ned så JT fikk knekkebrød med leverpostei. Han har virkelig imponert oss med å sitte i ro når vi er ute å spiser på denne turen. 

Vel tilbake utpå ettermiddagen kom vi hjem igjen. Da ble det litt mere leverpostei du. Gutten bare elsker det. Overskyet på kvelden. Må innrømme at det var godt. Blir jo litt mettet av varmen, det må jeg bare innrømme. Nå er det bare to hele dager igjen, så reiser vi hjem. Blir godt å se barna mine igjen, og ikke minst pusene våre...babyene mine ;-)

JT med hatten på og bamsen i handa ;-) En innholdsrik dag for både gutten og oss.

Ha en fin dag

#autisme

2 kommentarer

Oppoveriegettempo

09.08.2017 kl.11:47

Ah! Så herleg med gode naboar i ei sånn krise. Kjenner til den ja! Kos dåkke med eller utan leverpostei :-)

autismemamma24seven

09.08.2017 kl.11:53

Oppoveriegettempo: ja så greit med gode naboer. Vi koser oss maks. Ha en fin dag :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits