JT ville hjem

Etter ca en og en halv uke var JT lei av varmen. Etter lite søvn hver natt i begynnelsen så ble det nok bare at begeret ble fullt. Varme, mye folk, lite søvn og en litt småsur mamma. Da fikk gutten nok.

Kastet seg rundt og lagde dagsplanen sin selv. Der sto det buss, fly, hotell, bil, ferje. Haha, ikke til å misforstå det. Ble jo litt stressa når jeg så han ville hjem så fort, var litt vel tidlig med tanke på at vi skulle være i fire uker.

Så JT og pappaen fikk en egen morgen-rutine. De skulle innom spillebula før de kom til stranden. Det hjalp faktisk. Det gjorde de hver dag i en ukes tid. Forstår jo at stranden kan bli ensformig for gutten. Men det gikk over heldigvis. Vi tok oss også friheten til å dra til bassenget på hotellet vi bodde på i fjor. 

Så nå vil han på stranda igjen. Sikkert godt med et avbrekk. Han er jo veldig glad i vann, men det er mye folk der og det faller ikke bestandig i god smak hos gutten. I dag skal vi til Palma i akvariumet å se på hai og forskjellig. Blir nok spennende for oss alle vil jeg tro.

Nå er det bare dager igjen til hjemreise. Fire uker har gått fort. Men det blir nok godt å få sove i sin egen seng igjen. Borte bra, men hjemme best.

En små-lei JT "furte-spiser" ved kjøkkenbordet ;-)

Ha en strålende dag

2 kommentarer

oppoveriegettempo

08.08.2017 kl.09:29

Jøss, 4 veker? Han er jo ein helt! Dåkke også for den del. Alt dåkke får til! Kjempeimponert!

autismemamma24seven

08.08.2017 kl.09:42

oppoveriegettempo: hehe litt lenge ja. Gubben har sagt at det er siste gang nå. Han vil heller reise litt på vinterstid. Er enig, men JT vokser sånn på feriene våre. Den utviklinga vi har her, ser vi ikke ellers i året. Tusen takk for fine ord <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits