To sju-timers under et døgn

Ja tenk det. Hva skjer egentlig? Er det varmen? Da flytter vi momentos :-) JT sovnet 23.00 og våknet 06.30, så sovnet han 08.00 og våknet 15.00. Måtte inn å sjekke om han pustet inni mellom. 

Det er jo nesten for mye søvn. Men han trenger det sikkert. Han hoster og slimer mye når vi er her. Nesten som om klimaet hjelper han å få løsnet i lungene her. Slik har storebror det også når vi er i varmere strøk. Kan klare seg uten medisiner. 

Men vi har hatt 46 grader i skyggen den siste uka og det er litt for mye for oss alle. Blir ikke mange timer ute da. Altfor varmt. Så det blir maks fire timer så trekker vi oss inn til kvelden kommer. Kjenner jo selv at varmen har slått meg litt ut, og jeg elsker egentlig varme og sol.

Så det ble en annerledes dag for oss siden JT sov så mye. Gikk ut 17.30. Var litt her og der. En tur ned til byen i spillebuler og sånt, så avsluttet vi på vår faste strand-bar med pizza og noe kaldt å drikke.

Nå er klokken 22.30 og gutten er igjen smal innpå øynene. Like før han er i drømmeland. Denne uken er det meldt litt kaldere her. Det er godt. Planlegger en utflukt til før vi reiser hjem på fredag. Tenkte å dra å se på haiene i akvariumet i Palma. Det blir nok gøy.

Alt må prøves ;-)

Ha en fin dag

 

2 kommentarer

oppoveriegettempo

07.08.2017 kl.09:51

Det er så herlig å følge dåkke! Vår sin er inne i ein frustrasjonsperiode, men eg får ekstra giv når eg les dette :-) takk!

autismemamma24seven

07.08.2017 kl.09:55

oppoveriegettempo: tusen takk. Huff det var ikke gøy å høre. Vi får det nok når vi kommer hjem vi også. Når vi er i varmere strøk på ferie er jo både vi og JT mere opplagt. Vi får som regel mere søvn her. Har vurdert sterkt å prøve å flytte et år bare for å se om det blir bedre over tid. Synes han er mere "våken" også. Ha en strålende dag :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits