Pakke i smug

Hver gang vi skal på ferie lister vi oss rundt i huset mens pakkinga foregår. JT har ikke tids-forståelse som oss, så hvis han ser en koffert tror han at det er avreise med en gang. Da er han ustoppelig. Han sitter og gråter helt til vi skal dra. Så nå lurer vi koffertene på et rom som er låst så han ikke oppdager det.

Nå er det en uke til avreise og jeg må faktisk begynne sånn smått å pakke. Begge gutta våre skal være med og begge går på masse medisiner for å holde seg friske. Når vi drar til utlandet må vi også pakke medisiner i tilfelle sykdom. Det betyr flere medisiner enn på gode dager, bare i tilfelle. Viktig å planlegge rett mengde medisiner hvis sykdom oppstår og her er det mange sykdommer det er prat om.

Det verste jeg vet er å stresse med pakkinga. Da er det så lett å glemme viktige ting. Vi må også planlegge hvor mange bleier som går, for JT er såpass stor nå at det er ikke bare å finne i vanlige butikker i Spania. Det går en koffert til bleier og medisiner, om ikke mer. Så må vi ha med masse pålegg til JT. Knekkebrød, makrell, leverpostei, ost, kaviar og jordbærsyltetøy for å få i han sovemedisinene. 

Så nå låses treningsrommet av for der er koffertene. Ingen tredemølle på JT nå ;-) Han får ikke vite noenting før på torsdags kveld. Da står det på dagsplanen at han skal sove så kommer resten under med ferje, bil, hotell, fly osv. Da er han snar til å legge seg ned du. Litt jubel og føtter i været, så sovner han ;-) Og så lett å få han med seg på ferja, danser seg mot bilen. Gleder meg til å vise han planen på torsdag. 

I dag har vi andre planer. Det er meldt knallfint vær så vi skal bare kose oss ute. Bade, klippe plenen og vaske bilen innvendig. Her er dagsplanen for i dag:
Enkel og grei plan. Men når han bader, tar det hvertfall tre timer, så en pause med spising før han hopper uti igjen. Bading tar tid ;-)

Ha en fin dag

2 kommentarer

Anita Karin Jakobsen

09.07.2017 kl.01:17

Er imponert over deg og dere.

Riktig god ferie.

autismemamma24seven

09.07.2017 kl.01:51

Anita Karin Jakobsen: tusen Anita. Drt varmer. God ferie til deg og dine :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits