Mai i korte trekk

Største høydepunktet for oss i mai var når autisme-lederen kom hit på besøk. Det ble lagt frem mange gode planer og vi fikk bekreftelse på at JT hadde hatt en kjempegod utvikling. Planene om dette teamet rundt gutten er den beste idéen så langt. Blir nok bra at de som jobber med gutten får friere tøyler til å forme dagene rundt han, slik at man kan ta det etter dagsform osv.

Ellers har 17.mai vært. Vi gikk ikke i tog. JT ville heller bade, så det ble slik da. Bassenget er nå oppvarmet til 30 grader og blir flittig brukt. Opptil flere timer per dag. God trening for gutten vår. Og ikke minst er han mye gladere enn han bruker å være på vinteren. 

Han deltok også på tine-stafetten...på JT-vis ;-) men det er helt greit. Fine dager her i nord har gitt oss muligheten til grill-tur og klatring i steinene. Helt fantastisk på Helgeland i sommer-været. Så gutten har fått være mye ute og har vært flink å holde seg i aktivitet. Også har skole-fotografen vært på øya, det skal dere få høre mere om etterhvert.

Vi fikk også brev om at vi fikk medisinen melatonin på blå-resept. Den har vi brukt lenge nå, så det var en glad-nyhet. Melatoninen er dyr. Ellers har vi selvfølgelig hatt litt sykdom også. Men heldigvis ikke annet enn litt feber og hals-problemer. Men det ble noen dager hjemme i senga. Men JT jobber hver dag uansett om han er hjemme eller på skolen, så ADL-trening og språk-trening har han hatt på sykedagene også.

Vi fikk også oppleve avslag i brevform...på pc. Sitter og skriver en klage på det nå. JT bruker pc til å kommunisere med, så dette gir jeg meg ikke på. Skal få autisme-lederen til å skrive et vedlegg som forhåpentligvis hjelper på. 

Ellers har vi vært å reist litt. En by-tur var veldig krevende, mens den siste var helt fantastisk. JT trenger denne øvingen også. Så vil tro det blir lagt inn i planen for neste år. Vi har begynt tilvenning hos optiker og skal også i gang med samme treninga til øre-nese-hals-lege og tannlege. Har vært greit å få til noe uten narkose og dette er nok viktig å øve på. Sakte, men sikkert.


Spekulanten :-)
 

Ha en flott dag

2 kommentarer

Elinor

02.06.2017 kl.23:34

Flinke dere er Anita.Allti i tankene mine

autismemamma24seven

02.06.2017 kl.23:49

Elinor: tusen takk Elinor ?

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits