Sparkesykkel-koffert

Som jeg har fortalt før bruker vi rullestol når vi er ute og reiser. Den gjør det mye lettere for oss når vi må gå en del til og fra, slik som i byen eller på sykehus. Rullestolen virker faktisk beroligende på JT. Så ved å ha den med oss, får ikke JT så ofte meltdowns for at det for eksempel blir for mange inntrykk å sortere.

Rullestolen er en selvfølge når vi er på ferie. Dere kan tenke dere hvor sliten gutten er så mye som han bader på dagen. Han kan svømme, hoppe og flyte fra tidlig morgen til sent på ettermiddagen. Vi må av og til ut i havet til han for å få i han litt mat og drikke ;-) Er så opptatt der. Så når vi skal ut å gå kveldsturen, er JT helt utslått og rullestolen er da alles beste venn.

Vi har jo ikke tenkt å slutte å ha den med oss, men skulle gjerne ha sett at JT kunne prøve å gå litt mer nå som han har blitt stor gutt. Så vi fant en koffert med sparkesykkel på. Den måtte jo falle i smak, tenkte vi. Så vi bestilte. JT vil jo også bestandig ha med denne berømte kofferten sin overalt, og jeg kan love dere at med rullestol, koffert og av og til en stresset gutt med barneautisme ikke bestandig er så lett å drasse på.

Så nå har vi fått den i hus. Og den ble kjempe-populær :-) Gutten ble i ekstase. Ikke så lett å svinge med, men på en flyplass eller på veien vil det gå greit. Denne tåler mange kilo og det er også en fordel. JT har ikke pakket over fra sin gamle koffert til den nye enda, men det blir nok med tid og stunder. Denne gutten bruker litt tid på å kvitte seg med kjære eiendeler, så vi lar han få litt tid på seg med det. Vi må jo ikke glemme at JT som nå går i 4.klasse, enda ikke har byttet ut 1.klasse-sekken sin ;-)

Ha en fin dag

#autisme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits