Sykdoms-uken

Ja det startet jo så "fint" med en kraftig blærekatarr i forrige uke. Den var kinkig og vond. Men det stoppet ikke der. Foten som fikk tre brudd i påsken har bestemt seg for å blusse opp og bli hoven også. Så kom en aldri så liten ørebetennelse oppå der igjen. Og i går natt klokka tre våkner JT med feber og "kråke-stemme". Jepp alt samtidig gitt. Bli ferdig med det, liksom.

Vi reiste på tirsdag til Bodø til autisme-teamet for litt planlegging sammen med skolen. Onsdag gikk på samtaler og litt ny opplæring der. Planen var å sette seg på flyet til Oslo i dag, time på Rikshospitalet på blærekontroll. Men vi måtte bare kansellere det. For JT var ikke i form. Vi kjørte hjem. Da vi kom over Saltfjellet, gikk det hull på galskapen i ene øret. Sikkert veldig vondt. JT blir veldig fortvilet når det blir så mye.

Grunnen for at vi avbestilte turen til Oslo var ikke bare for han var pjuskete, men også for at JT blir å få en time på lokal-sykehuset her hjemme neste uke. Han må i narkose for å sjekke ørene og foten må i røngten igjen. Så nå er det om og gjøre å få han frisk så vi får gjennomført det. Vi må jo finne ut hva som plager gutten. Den kontrollen i Oslo haster ikke, for vi har kontroll på blæra nå. Litt mindre kontroll på den hovne foten og de illeluktene ørene. Ja av og til må man bare prioritere. Sånn er det bare.

Det som er så bra er at på det lokale sykehuset, der samkjører de flere ting. De kjenner han godt. Så der dukker både tannlege og diverse opp. Det er så greit å bli ferdig med alt. En gang JT var i narkose der, våknet han med nyklipte negler både på føtter og hender. Det var det noen sykepleiere (eller tannlegeassistenter?) der som hadde gjort. Bare fordi mannen min hadde nevnt sånn fort at det var en kamp med klipping av negler hjemme. Snakk om service :-) De har også tilbudt oss å klippe håret hans der ;-) Snille og omsorgsfulle mennesker, det må jeg si. Nå er jo dette en stund siden da, JT har blitt flink og godtar både klipping av hår og negler. Er ikke redd det lenger. God bedring til deg JT ❤ 

Ha en fin dag

#autismetilleggssykdommer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits